Welkom in Land in Friesland

Landen, dat kan op veel manieren. Daar zijn wij vrij nuchter in. Je gaat lekker slootje springen, zwerven door de wouden, uitwaaien aan de waddenkust of je rolt eens flink van de dijk af. Genieten van de nacht of yoga in de natuur? Kies je decor uit 2 nationaal parken, een UNESCO werelderfgoed, een nationaal landschap, de historische elfstedenstad en mooie kleine onontdekte gebieden.

Een verborgen parel noemt Lonely Planet Friesland in 2018. En ook National Geographic én de New York Times geven aan dat je Friesland gezien moet hebben.

Dit magazine staat vol inspiratie voor jouw verblijf in ons gebied, van verhalen tot ervaringen van onze gastheren en -vrouwen en ontdekkingen door de hele regio. 

Veel lees- en kijkplezier!

Meer informatie:
op www.eropuitinfriesland.nl vind je alle informatie; over streken, routes, accommodaties, evenementen en veel meer. Een overzicht van toeristische informatiepunten vind je onder deze link.

En vergeet ook vooral niet je gastheer/vrouw om tips te vragen: zij weten de mooiste plekjes en uitjes en delen deze graag met je.